Профил на компанијата

Aina-4 Technologies (Shanghai) Co., Ltd. е приватна компанија со ограничена одговорност регистрирана во Шангај, Кина.Нашите канцеларии за продажба се наоѓаат во Пекинг и Шангај.Специјализирана е за истражување и развој, дизајн, производство и маркетинг на извори што емитуваат светлина и уреди за осветлување.Нашите фабрики се наоѓаат во Линфен и Шенжен.

 sdsf (1)

Тоа е претпријатие формирано од четири (4) пионерски компании за осветлување, кои ги здружуваат своите ресурси за да произведуваат производи и услуги кои создаваат одржливост не само за животната средина, туку и за економиите и општествата со кои расте компанијата.

sdsf (2)

Нашите главни производи се LED светилки, LED цевки, LED светла за поплави, LED соларни улични светла, LED улични светла, LED индустриски светла со високи заливни, LED ѕидни светла, LED соларни светла за поплави и многу повеќе.По нашите долгорочни напори, нашите производи се во согласност со CE, RoHS и CCC сертификатите.Нашата цел е да се фокусираме на најдобрите производи со висок квалитет и ниска цена.

sdsf (3)

Имаме напредни машини за тестирање на моќност, комори за тестирање датотеки IES и интегрирани сфери, овие системи за тестирање можат да мерат параметри како што се моќноста, прозрачниот флукс, спектарот на извори на светлина и бојата.

sdsf (5) sdsf (4)

Имаме професионални технички инженери.Тие се главно одговорни за истражување на производите за LED осветлување, ги одредуваат перформансите и условите за производство на LED производите, цртаат дизајн скици, дизајн цртежи и избор на материјали, прават примероци или компјутерски симулации, спроведуваат симулациски тестови и снимаат податоци;решаваат технички проблеми во производството на производи.

 sdsf (6)

За нашата услуга

Пред продажба

Вашето барање ќе биде веднаш одговорено во рок од 24 часа

Добро обучениот и искусен персонал секогаш ќе ви биде на услуга на течен англиски јазик

OEM и ODM, испечатете го вашето лого на тела и остварете го вашиот дизајн сон

Бесплатен дизајн според вашите барања

 По продажбата

2-5 години гаранција за различни светла

Сите неисправни производи во рамките на гаранцијата ќе добијат одржување или замена безусловно

 sdsf (7)


Време на објавување: 02-11-2022 година