Hvad er balkon PV

Hurtige detaljer

I de seneste år har altan PV fået stor opmærksomhed i den europæiske region.I februar i år udarbejdede det tyske institut for elektroingeniører et dokument for at forenkle reglerne for solcelleanlæg på altaner for at sikre sikkerheden, og hæve effektgrænsen til 800W, hvilket er på niveau med den europæiske standard.Udarbejdelsesdokumentet vil skubbe altan PV til en anden bom.

Hvad er balkon PV?

Altan solcelleanlæg, kendt i Tyskland som "balkonkraftwerk", er ultrasmå distribuerede solcelleanlæg, også kaldet plug-in solcelleanlæg, der installeres på en altan.Brugeren fastgør blot solcelleanlægget til altanrækværket og sætter systemkablet i en stikkontakt derhjemme.Et altan PV-system består normalt af et eller to PV-moduler og en mikroinverter.Solcellemodulerne genererer jævnstrøm, som derefter omdannes til vekselstrøm af inverteren, som sætter systemet i en stikkontakt og forbinder det med hjemmekredsløbet.

cfed

Der er tre hovedkarakteristika ved balkon PV: det er nemt at installere, det er let tilgængeligt og det er billigt.

1. Omkostningsbesparelser: installation af altan PV har en lille forudgående investeringsomkostning og kræver ikke dyr kapital;og brugere kan spare penge på deres elregninger ved at generere elektricitet gennem PV.

Ifølge det tyske forbrugerrådgivningscenter kan installation af et 380W altan-PV-system give omkring 280 kWh elektricitet om året.Det svarer til det årlige elforbrug for et køleskab og en vaskemaskine i en to-personers husstand.Brugeren sparer omkring 132 euro om året ved at bruge to systemer til at danne et komplet altan-PV-anlæg.På solrige dage kan systemet dække det meste af elbehovet i en gennemsnitlig to-personers husstand.

2. Let at installere: Systemet er kompakt og nemt at installere, selv for ikke-professionelle installatører, som nemt kan installere det ved at læse instruktionerne;hvis brugeren planlægger at flytte ud af huset, kan systemet til enhver tid skilles ad for at ændre anvendelsesområdet.

3. Klar til brug: Brugere kan tilslutte systemet direkte til hjemmekredsløbet ved blot at tilslutte det til en stikkontakt, og systemet vil begynde at generere elektricitet!

Med stigende elpriser og stigende energimangel boomer altan-PV-systemer.Ifølge forbrugerrådgivningscentret i Nordrhein-Westfalen fremmer flere og flere kommuner, forbundsstater og regionale sammenslutninger altan-solcelleanlæg gennem tilskud og politikker og regler, og netoperatører og strømleverandører understøtter systemet ved at forenkle registreringen.I Kina vælger mange byhusholdninger også at installere solcelleanlæg på deres altaner for at få grøn strøm.


Indlægstid: 17. oktober 2023