Fa'ato'aga Fa'ato'aga Fugala'au Suia Felanulanua'i La Suavai fafo Ta'ita'iina fugala'au moli

ata001 ata002
Fa'aaliga

Taofi i luga i le Tau Leaga

O lenei lalelei fugalaau Solar moli faʻamalama fugalaau faʻatoʻaga mafai i le fale poʻo fafo.O le vai fa'amaonia tioata o le IP55, o le fugala'au & la'au e faia i mea sili ona lelei e fa'amaonia i le leaga o le tau.

Po'a & Laulaau e mafai ona fetu'una'i

O la'au ma laulaau o lo'o fa'apipi'iina i le uaea u'amea e maua ai le fe'avea'i tele ma le tumau.E mafai ona e punou ia fuga o le la o la'au ma lau i se agelu ma sitaili eseese, ma o moli fugala'au foliga o le lili o le a tumau i foliga tusa lava pe a mavae le afe o taimi o punou.

Lanu Suia Malamalama & Faigofie Fa'apipi'i

Leai se uaea & eletise mai fafo e mana'omia, o moli la'au lalelei e foliga mai o Lily e 7 lanu-suiga o le a otometi lava ona moli i le pogisa e faʻamalamalamaina lou tuafale ma le ala.Atoatoa e pei o le malamalama o le auala ma le malamalama i totonu o le eleele, talafeagai e totoina i tafatafa o Laau, Fugalaau, Pa ma le Ala savali.

Tulaga Tumau

O lenei moli moli i fafo o le fugalaau ua mamanuina i le vevela ma le susu IP65.O le a sao mai le vevela, timu, malulu, ma le aisa.O lona ola e tusa ma le 3,0000 itula, e sili atu le umi nai lo soʻo se moli e taʻitaʻia e le la i fafo.

FAAMATALAGA

Meafaitino

ABS- uamea uamea

Mea Paolo

Ie & Palasitika

Panela Solar

Polycrystal Solar Panel

Ma'a

1.2V/600mAH Ni-MH maa

Oloa maualuga maualuga

29 inisi

Taimi o Galuega

O le a faʻamalamalamaina mo le 6-8 itula pe a uma ona molia e le la mo le 4-6 itula

Tusipasi

CE,RoHs,UL,EMC

Fa'atatauga

  1. Fa'aoga aso malolo (Kerisimasi, Eseta, Halloween, Fa'afetai ..etc)
  2. Fausia 3D arrays
  3. Malamalama lautele ma teuteuga pa
  4. Faaipoipoga / Aso Fanau / pati uma
  5. Alafa'aoloa/ Fa'amalama fa'afale
  6. Paka Fa'afiafia.

E faapefea ona galue

Ia ki le ki o le moli, i le ao, La e ala atu i le pito i luga o le solar panels i le eletise, eletise eletise e ala i solar panels o loʻo teuina i maa toe faʻaaogaina, faʻatali seʻi pogisa i le po, pe a le toe faʻatumuina e le solar panels le maa, o le e otometi lava ona ki moli.O lenei moli e talafeagai mo togalaau, mutia, poletito ma isi faʻaoga, leai se uaea poʻo se faʻaopoopoga eletise, faigofie ona faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina otometi, ma moli e otometi lava i le afiafi, mea lelei tele,


Taimi meli: Tes-24-2020