LED forlygte på cykel

Produkt oversigt

Forlygten på cyklen er et lys installeret på styret af cyklen, så ryttere kan køre om natten.De vigtigste egenskaber ved cykellygter er lang batterilevetid, både oversvømmelse og langdistanceskydning, vandtæt, ikke bange for stød og højt sikkerhedsindeks.

LED-front
LED foran 2

Produktdetaljer

Model Lumen Batteri Husets farve IP
AN-HQ-BKF 350 1200 mah sort IPX5
LED foran 3

produktegenskaber

1、USB-opladning: USB-opladning kan være kompatibel med computer- eller mobiltelefonoplader powerbank.USB-opladning er ikke kun effektiv, men også meget praktisk.

LED-front 4

2、IPX5 vandtæt sikkerhed: Den er lavet af materialer af høj kvalitet og er blevet forseglet.Den har en stærk vandtæt effekt Uanset om det er kraftig regn eller våd tåge.Det vil ikke påvirke lysets normale levetid og lysstyrke.

LED-front 53, Lille størrelse, men stor kapacitet.Indbygget USB-opladningsport på bagsiden.Som er lille i størrelse, men stor i kapacitet, stærk i strømlagring og kan holde i lang tid uden frygt for at løbe tør for strøm.Du kan nyde den smukke natur ved natcykling.

4、Fire modeller kan skiftes: Highlight-model,Mediumlight-model,Lowlight-model,Blinkende model.

Produkt emballage

Lysstørrelse: 70x45x30mm, GW:0,2Kg

Produktanvendelse

Ud over at hjælpe ryttere med at oplyse natvejen, kan frontlyset på cyklen også bruges mere udbredt udendørs.350 lumen lysskydeeffekt, den kan bruges som lommelygte på camping eller udendørs.

LED-front 6

Indlægstid: 21. oktober 2021