Ta'ita'i Molī Luma O Uila

Vaaiga lautele o oloa

O le moli pito i luma o le uila o se moli ua faʻapipiʻiina i luga o le au o le uila mo tagata tietie i le po.O uiga autu o moli uila o le umi o le ola o le maa, lologa ma le umi o fana, e le susu, e le fefe i patupatu, ma le maualuga o le saogalemu.

LED-I luma
LED Luma2

Fa'amatalaga o oloa

Fa'ata'ita'iga Lumen Ma'a Lanu Fale IP
AN-HQ-BKF 350 1200mah lanu uliuli IPX5
LED Luma3

Oloa Fa'ailoga

1、USB charging: USB charging e mafai ona fetaui ma le komepiuta poʻo le telefoni feaveaʻi o le faletupe.

LED-I luma4

2、IPX5 puipuiga malu: E faia i mea maualuga ma ua faʻamaufaʻailogaina gaioiga.E iai sona aafiaga malosi e le susu Pe timu mamafa po'o le puao susu.O le a le afaina ai le olaga masani o le auaunaga ma le susulu o le malamalama.

LED-I luma53、Laiti tele ae tele gafatia.Ua fausia i totonu o le USB uafu i tua.Le mea e laʻititi i le lapopoa ae tele le malosi, malosi i le teuina o le eletise, ma e mafai ona tumau mo se taimi umi e aunoa ma le fefe i le leai o se paoa.E mafai ona e fiafia i vaaiga matagofie o le tietie uila i le po.

4、E fa fa'atusa e mafai ona fesuia'i: Fa'ailoga fa'ata'ita'iga, Fa'ata'ita'iga Mediumlight, Fa'ata'ita'iga maualalo, Fa'ata'ita'iga emo.

Fa'apipi'iina o Oloa

Tele moli: 70x45x30mm,GW:0.2Kg

Talosaga Oloa

I le faaopoopo atu i le fesoasoani i tagata tietie e faʻamalamalamaina le auala i le po, o le moli pito i luma o le uila e mafai foi ona faʻaaogaina lautele i fafo.350 lumens aafiaga fana, E mafai ona faʻaaogaina e fai ma moliuila i tolauapiga poʻo fafo.

LED-I luma6

Taimi meli: Oke-21-2021