Повеќе LED диоди од кога било: со нашата широка палета на LED светилки, сега ви нудиме возбудлив избор на производи за широк опсег на барања за осветлување - и многу одлични иновации.

За нас

Користете ја нашата акција за да создадете вредност за клиентите

Aina-4 Technologies (Shanghai) Co., Ltd. е приватна компанија со ограничена одговорност регистрирана во Шангај, Кина.Специјализирана е за истражување и развој, дизајн, производство и маркетинг на извори што емитуваат светлина и уреди за осветлување.Тоа е претпријатие формирано од четири (4) пионерски компании за осветлување, кои ги здружуваат своите ресурси за да произведуваат производи и услуги кои создаваат одржливост не само за животната средина, туку и за економиите и општествата со кои расте компанијата.

0508фабрика (3)

Возбудливиот свет на LED осветлувањето

Дозволете си да бидете инспирирани од многу различни LED приказни
 • LED приказна

  Може ли која било светлина да се користи како светло за растење?

  Иновативно и евтино осветлување со LED

  1) Не, спектрите мора да бидат порамнети.Обичното LED осветлување е различно од спектарот на светлата за раст на растенијата.Обичното осветлување има многу неефикасни светлосни компоненти, вклучително и релативно висока содржина на зелено светло што не се апсорбира за време на растот на растението, така што обичните LED светилки не можат да ...

 • LED приказна

  1000SD тунелско светло

  Иновативно и евтино осветлување со LED

  1、Преглед на производот Тунелите се посебни делови од висококвалитетни автопати.Кога возилата влегуваат, поминуваат и излегуваат од тунелот, ќе се појават низа проблеми со видот.За да се прилагоди на промените во видот, потребно е да се постави дополнително електрооптичко осветлување.Тунелските светла се специјални светилки ...

 • LED приказна

  GY180 SD Серија на рефлектирачко тунелско светло

  Иновативно и евтино осветлување со LED

  Спецификација бр. IP рејтинг IP65 Ниво на електрична безбедност КЛАСА ...

 • LED приказна

  GY35SD Серија на тунелско светло

  Иновативно и евтино осветлување со LED

  Спецификација Модел Бр. рејтинг IP65 Работна амбиентална температура (℃) - 40 ~ 40 Работна амбиентална температура...

 • LED приказна

  GY600SDⅥ Светло за тунел

  Иновативно и евтино осветлување со LED

  Спецификација модел No GY600SDVI50W/175W/1000W IP рејтинг IP66 светлосна големина (мм) 1000x120x215, 750x120x215, 515x120x215 Тежина (kg) 4kg, 5kg, 6kg Life 50000ч. + калено стакло По...

Повеќе производи

Возбудлива мешавина од винтиџ форми, стилска технологија на филаменти, прекрасна светлина и енергетска ефикасност