Известување за празникот на Денот на трудот

Почитувани клиенти:

Времето лета, а додека трепнеш доаѓа Денот на трудот во 2023 година.Нашата компанија ќе биде затворена пет дена на Денот на трудот.Специфичното време за одмор е како што следува:

Време на одмор: 29 април 2023 година (сабота) - 3 мај 2023 година (среда) , вкупно 5 дена,

6-ти мај (сабота) е компензациски ден за одмор, а ние на овој ден ќе одиме нормално на работа.

Ќе го продолжиме нормалното работно време во четврток, 4 мај.

За да ви обезбедиме најдобра услуга, ве молиме договорете ја вашата нарачка однапред.Доколку имате итни случаи за време на празниците, ве молиме слободно контактирајте со нас преку бројот на WhatsApp или е-пошта.

Би сакале да ви ги испратиме нашите најдобри желби и да ви се заблагодариме за големата поддршка.

средф


Време на објавување: 27 април 2023 година