Njoftimi i festës së Ditës së Punës

Klientë të nderuar:

Koha fluturon dhe sa hap e mbyll sytë, Dita e Punës në 2023 po vjen.Kompania jonë do të jetë e mbyllur për pesë ditë në ditën e punës.Koha specifike e pushimeve është si më poshtë:

Koha e pushimeve: 29 prill 2023 (e shtunë) - 3 maj 2023 (e mërkurë), gjithsej 5 ditë,

Data 6 maj (e shtunë) është ditë pushimi kompensues dhe këtë ditë do të shkojmë normalisht në punë.

Do të rifillojmë orarin normal të punës ditën e enjte, më 4 maj.

Për t'ju ofruar shërbimin më të mirë, ju lutemi rregulloni porosinë tuaj paraprakisht.Nëse keni ndonjë emergjencë gjatë pushimeve, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni përmes numrit WhatsApp ose emailit.

Ne dëshirojmë t'ju dërgojmë urimet tona më të mira dhe ju falënderojmë për mbështetjen tuaj të madhe.

sredf


Koha e postimit: Prill-27-2023